Niet zomaar transport

Machine Onderdelen 

Specialist in spoedeisend transport

nationaal & internationaal koerier dwars door de hele Europese Unie.

Nationaal & Internationaal Koerier

Heeft u een vertrouwelijk document, een pakket met onderdelen of een andere zending die met spoed bezorgd moet worden. Of wat eigenlijk al op de plaats van bestemming had moeten zijn? Roness Logistiek regelt uw spoedzending. Supersnelle levering binnen de hele Europese Unie.

Zodra u belt, of zich via deze site aanmeldt, vertrekt onze koerier naar uw adres, en levert de zending af op het door u gewenste adres.  Door ons landelijke netwerk, zijn we altijd bij u in de buurt.

24/7 bereikbaar

Uw (spoed) zending door ons team laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar

N

uw voordeel

– Lokaal
– In de buurt
– Snelle service
– Betrouwbaar
– Direct contact met de planning

Van Schroef tot Industriële goederen

Uw klant heeft met spoed een onderdeel nodig omdat een cruciaal onderdeel kapot is gegaan en kan niet wachten daar het productieproces door moet gaan. Roness Logistiek draagt zorg voor het snel leveren van cruciale onderdelen waar uw klant op zit te wachten.

 Heeft de levering van dat onderdeel minder spoed dan ook kunnen wij zorg dragen voor het transport, wij hebben een netwerk met diverse Nederlandse transportbedrijven opgebouwd. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het vrachtvervoer naar specifieke gebieden binnen de Europese Unie. Veelal spreken de chauffeurs de lokale taal en zijn bekend met het wegennet van het betreffende gebied.

Door deze samenwerking hebben wij een uiterst divers netwerk opgebouwd waarmee u een enkele pallet kunt laten vervoeren tot aan Full Truck Loads. Dit kunnen reguliere goederen zijn van een schroef van een paar gram tot grote industriële machines van een paar ton, ADR goederen maar ook is het mogelijk om koel- en vries transporten voor u te regelen.

Als Logistiek Partner zijn wij ook in staat om uw zending die minder spoed heeft door de gehele Europese Unie te vervoeren. Wij kunnen uw zending bij u ophalen en wordt dan geleverd met een omlooptijd van 4 tot 6 dagen. Het voordeel hiervan is dat u tot 60 tot 80% kunt besparen op uw transportkosten in vergelijking met een spoed koeriers zending.

Door deze samenwerking vullen wij de lege plaatsen in waar veel vrachtwagens mee rijden, waardoor wij, samen met u de opdrachtgever, meehelpen met het reduceren van CO2 uitstoot.

Direct contact met de planning voor uw machine onderdelen

Persoonlijk contact staat bij Roness Logistiek hoog in het vaandel, voor, tijdens en bij levering van uw zending heeft u direct contact met de planning. Ons streven is om uw zending binnen 45 minuten door onze koerier bij u op te laten halen. Uw zending kunt u realtime volgen in uw persoonlijk klantportaal door middel van Track & Trace. U krijgt automatisch via de mail bericht wanneer uw zending en aan wie de zending is afgeleverd.

Roness Logistiek voor een snelle levering tegen een scherp tarief.

Wij houden onze tarieven zo laag mogelijk, wij brengen namelijk geen onnodige kosten in rekening, bij ons krijgt u geen factuur met een nacalculatie. Hierdoor ligt ons tarief in de meeste gevallen lager dan bij de concurrentie. Onze tarieven zijn transparant waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw transport.

Ontdek de kracht van onze koeriers, zij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om uw zending razendsnel op de plaats van bestemming te krijgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Roness Logistiek was erg snel in het oppakken en  uitvoeren in het met spoed leveren van een doos met onderdelen voor een fabriek in Italië, De volgende dag  geleverd waardoor de machine weer kon draaien.

John Raamakers, MParts

Op zoek naar een betrouwbare koerier voor uw (spoed)transport? Dagelijks verzorgen wij “Last Minute” spoedtransporten binnen alle landen van de Europese Unie. Uw zending is vrijwel altijd binnen 24 uur bezorgd, ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw zending een wat minder spoedeisend karakter? Ook dan staan wij voor uw klaar. Elke zending, van klein tot groot, krijgt onze speciale aandacht.

Onze professionele koeriers zijn uw visitekaartje

Wanneer U een zending door onze representatieve, professionele koeriers laat leveren maakt u gegarandeerd een goede indruk. Onze koeriers gaan discreet met uw zending om, zijn beleefd. Uw zending wordt met de grootste zorg afgeleverd bij uw klant.

Ons wagenpark staat klaar om uw verzending op tijd te leveren.

Ieder zending is uniek en vereist een andere manier van transport. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen voor verschillende soorten vracht. Hierdoor kunnen wij zowel enveloppen met persoonlijke stukken, kwetsbare ladingen zoals antiek of glaswerk als zware ladingen vervoeren. Uw zending ook met de grootste zorg laten bezorgen? Bel ons direct of  vraag een offerte aan.

Hoe snel is mijn pakket op zijn bestemming?

Dit is afhankelijk van de afstand maar wij proberen altijd binnen 45 minuten bij u voor de deur te staan op het door u opgegeven ophaal adres. Wanneer wij uw zending hebben opgehaald rijden we direct naar de plaats van bestemming waar wij uw zending persoonlijk overhandigen.

Track & Trace?

U kunt ten alle tijden uw pakket real time volgen door middel van een track & trace code ons webordering systeem. Wordt uw zending afgeleverd krijg u altijd een melding via de mail, zodra uw zending veilig is afgeleverd.