Van Schroef tot Industriële Machines

Roness Logistiek heeft een netwerk met diverse Nederlandse transportbedrijven opgebouwd. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het vrachtvervoer naar specifieke gebieden binnen de Europese Unie. Veelal spreken de chauffeurs de lokale taal en zijn bekend met het wegennet van het betreffende gebied.

Door deze samenwerking hebben wij een uiterst divers netwerk opgebouwd waarmee u een enkele pallet kunt laten vervoeren tot aan Full Truck Loads. Dit kunnen reguliere goederen zijn van een schroef van een paar gram tot grote industriële machines van een paar ton, ADR goederen maar ook is het mogelijk om koel- en vries transporten voor u te regelen.

Als Logistiek Partner zijn wij ook in staat om uw zending die minder spoed heeft door de gehele Europese Unie te vervoeren. Wij kunnen uw zending bij u ophalen en wordt dan geleverd met een omlooptijd van 4 tot 6 dagen. Het voordeel hiervan is dat u tot 60 tot 80% kunt besparen op uw transportkosten in vergelijking met een spoed koeriers zending.

Door deze samenwerking vullen wij de lege plaatsen in waar veel vrachtwagens mee rijden, waardoor wij, samen met u de opdrachtgever, meehelpen met het reduceren van CO2 uitstoot.

Wilt U meer informatie klik dan op onderstaande button voor een vrijblijvende offerte aanvraag.