Binnendieze

Spoed koeriersdienst vanuit Den Bosch dwars door heel Europa.

Heeft u een spoedkoerier in midden Noord-Brabant, Den Bosch nodigt die met spoed uw pakketten en vertrouwelijke documenten kan leveren binnen heel Europa? Roness logistiek is de koeriersdienst van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch. Uw zending wordt gegarandeerd binnen 45 minuten opgehaald en binnen uiterlijk 24 uur geleverd. U kunt uw levering eenvoudig volgen via uw eigen unieke track & trace code binnen ons web ordering systeem.

Uw spoedzending halen wij op vanuit heel Europa en brengen wij razendsnel naar ‘s-Hertogenbosch

Doordat onze professionele koeriers gestationeerd zijn door heel Europa kunnen wij op iedere gewenste locatie binnen de Europese Unie uw pakket ophalen en gegarandeerd binnen 24 uur op uw locatie en Den Bosch bezorgen.

Onze planners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

U heeft geen tijd te verliezen, daarom krijgt u bij ons geen callcenter aan de lijn maar direct een planner. Zodat uw spoedzending direct in gang gezet kan worden. Wij begrijpen als geen ander dat het cruciaal is dat een pakket met een onderdeel voor een machine zo snel mogelijk bezorgd wordt. Iedere minuut dat uw productieproces stil staat kost uw bedrijf immers geld. Daarom zijn onze planners dag en nacht voor u bereikbaar zodat we snel kunnen schakelen en er binnen 45 minuten een koerier ter plaatse is om uw zending op te halen. Ook in het weekend ‘s nachts en op feestdagen staan onze koeriers klaar om uw spoedzending razendsnel naar de plaats van bestemming te brengen.