Niet zomaar transport

Uw Koerier

Albrandswaard

Specialist in spoedeisend transport

Zorgvuldig
Voorwaarden
Track & Trace
Verzekerd

nationaal & internationaal koerier vanuit Albrandswaard

Nationaal & Internationaal Koerier

Heeft u een vertrouwelijk document, een pakket met onderdelen of een andere zending die met spoed bezorgd moet worden. Of wat eigenlijk al op de plaats van bestemming had moeten zijn? Roness Logistiek regelt uw spoedzending. Supersnelle levering binnen de hele Europese Unie.

Zodra u belt, of zich via deze site aanmeldt, vertrekt onze koerier naar uw adres, en levert de zending af op het door u gewenste adres.  Door ons landelijke netwerk, zijn we altijd bij u in de buurt. 

24/7 bereikbaar

Uw (spoed) zending door ons team laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar

N

uw voordeel

– Lokaal
– In de buurt
– Snelle service
– Betrouwbaar
– Direct contact met de planning

Uw verzending vanuit en naar Albrandswaard.

Wij begrijpen als geen ander dat het u enorm veel geld kan schelen als uw pakketten of vertrouwelijke documenten vanuit Albrandswaard zo snel mogelijk worden bezorgd binnen Nederland of de Europese Unie. Als de juiste vertrouwelijke informatie of juist dat ene onderdeel op tijd bezorgd wordt kan het proces wat voor u of uw klant essentieel is door gaan. Zodat uw bedrijf of dat van uw klant niet stil komt te liggen, wat u of uw klant veel geld kan besparen. Ook in het weekend of ’s nachts zijn onze planners bereikbaar en staan onze koeriers in de startblokken om uw pakket in Albrandswaard op te halen en zo snel mogelijk waar dan ook in de Europese Unie te leveren. Doordat onze koeriers door de hele Europese Unie Zijn gestationeerd, is het ook mogelijk om een pakket vanuit de Europese Unie op een efficiënte manier en in no-time te vervoeren naar Albrandswaard.

Bij ons geen callcenter wanneer u belt.

Als u belt met ons dan krijgt u direct iemand van de planning aan de lijn, zij zijn 24/7 bereikbaar om uw (spoed)zending in te plannen. Zodat er snel geschakeld kan worden en uw pakket zo spoedig mogelijk wordt opgehaald of geleverd wordt in Albrandswaard door onze koerier. Uw zending zal door onze proffessionele koerier met grote zorgvuldigheid, snel op de door u opgegeven locatie geleverd worden.

Track & trace

Wanneer uw zending persoonlijk is opgehaald door een van onze proffessionele koeriers bent u er van verzekerd dat uw zending in goede handen is en kunt u deze real time volgen via ons Track en Trace systeem die u via de mail van ons krijgt. Speciaal voor onze klanten hebben wij een  uniek webordering systeem waarin u uw pakket kan volgen. Zodra uw pakket is geleverd dan krijgt u van ons een bevestiging van de aflevertijd en de naam van de persoon die uw zending in ontvangst heeft genomen.

De kosten van uw zending vanuit Albrandswaard.

Bij ons weet u waar u aan toe bent qua kosten van uw zending, wij streven er naar om uw zending zo spoedig mogelijk op de plaats van de bestemming te krijgen zonder vage extra kosten. Als u contact heeft met onze planner krijgt u zo spoedig mogelijk een overzicht van de kosten van uw zending en wordt u achteraf niet verrast door een torenhoge rekening. Let wel al onze offertes zijn exclusief wachttijden, tol en ferry kosten en eventuele overnachtingskosten.

Hier een positieve reactie van een klant

Roness Logistiek was erg snel in het oppakken en  uitvoeren in het met spoed leveren van een doos met onderdelen voor een fabriek in Italië, De volgende dag  geleverd waardoor de machine weer kon draaien.

John Raamakers, MParts

Op zoek naar een betrouwbare koerier voor uw (spoed)transport? Dagelijks verzorgen wij “Last Minute” spoedtransporten binnen alle landen van de Europese Unie. Uw zending is vrijwel altijd binnen 24 uur bezorgd, ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw zending een wat minder spoedeisend karakter? Ook dan staan wij voor uw klaar. Elke zending, van klein tot groot, krijgt onze speciale aandacht.

Onze professionele koeriers zijn uw visitekaartje

Wanneer U een zending door onze representatieve, professionele koeriers laat leveren maakt u gegarandeerd een goede indruk. Onze koeriers gaan discreet met uw zending om, zijn beleefd. Uw zending wordt met de grootste zorg afgeleverd bij uw klant.

Ons wagenpark staat klaar om uw verzending op tijd te leveren.

Ieder zending is uniek en vereist een andere manier van transport. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen voor verschillende soorten vracht. Hierdoor kunnen wij zowel enveloppen met persoonlijke stukken, kwetsbare ladingen zoals antiek of glaswerk als zware ladingen vervoeren. Uw zending ook met de grootste zorg laten bezorgen? Bel ons direct of  vraag een offerte aan.

Hoe snel is mijn pakket op zijn bestemming?

Dit is afhankelijk van de afstand maar wij proberen altijd binnen 45 minuten bij u voor de deur te staan op het door u opgegeven ophaal adres. Wanneer wij uw zending hebben opgehaald rijden we direct naar de plaats van bestemming waar wij uw zending persoonlijk overhandigen.

Track & Trace?

U kunt ten alle tijden uw pakket real time volgen door middel van een track & trace code ons webordering systeem. Wordt uw zending afgeleverd krijg u altijd een melding via de mail, zodra uw zending veilig is afgeleverd.