Sinterklaas journaal, 21 november 2020, regionale update:

De Pakjes Pieten in Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Heerenveen krijgen extra hulp bij het bezorgen van de cadeaus op pakjesavond

Hoogeveen, Heerenveen, Meppel, Steenwijk – Pakjesavond 2020 verloopt vanwege de corona maatregelen anders dan voorgaande jaren; het heerlijk avondje zal met een kleiner gezelschap gevierd worden. Dit betekent dat op veel meer plekken tegelijkertijd pakjesavond gevierd wordt. Sint en zijn Pieten hebben dit nog nooit meegemaakt! De Sint en zijn Pakjes Pieten ervaren hierdoor wat logistieke problemen. De Hoofdpiet heeft daarom besloten om contact te zoeken met de beste pakjes vervoerders uit de regio’s Hoogeveen, Heerenveen, Meppel en Steenwijk om te vragen of zij de Sint kunnen ondersteunen. Alle kinderen moeten natuurlijk wel op tijd hun cadeautjes krijgen op pakjesavond. Gelukkig wilden de koeriers de Sint en zijn Pieten graag uit de brand helpen!

Roness ondersteunt Sinterklaas bij de levering van cadeaus op pakjesavond

Sinterklaas werkt op pakjesavond (en de inleverdagen daarvoor) samen met de volgende pakketbezorgers: Kruiter delivery service uit Steenwijk, Hulst koeriers uit Heerenveen, Logifresh koeriers uit Hoogeveen en Roness Logistiek uit Meppel. De levering van de jute zak vol met Sinterklaascadeaus op 4 of 5 december vindt plaats door een van deze Hulppiet koeriersbedrijven. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Lees hieronder hoe dat kan!

Tijdvak inleveren van Sinterklaaspakketten: 1 t/m 3 december 

U kunt uw pakketten inleveren op 1 t/m 3 december:

  • Tussen 17:00 en 19:00 uur op één van de aangegeven locaties (Meppel, Steenwijk, Hoogeveen, Heerenveen);
  • Wij vragen u goed dichtgeknoopte jute zak of pakket aan te leveren, voorzien van een label waar het afleveradres duidelijk op vermeld staat.

Tijdvak bezorging van Sinterklaaspakketten op Pakjesavond: 4 en 5 december 

Wij zullen als pakjesdiensten op 4 en 5 december de pakjespieten ondersteunen bij het rondbrengen van de jute zakken. De tijdvakken waaruit een keuze gemaakt kan worden zijn als volgt:

  • Vrijdag 4 december van 18:00 tot 21:00
  • Zaterdag 5 december van 17:00 tot 21:00

Tarieven bezorging van de pakketten op Pakjesavond (4 of 5 december)

  • Pakket: Afleveren € 7,50 Per adres
  • Ophalen + € 3.50 Per adres
  • Extra zak + € 2,50 Per adres

De vergoeding dient vooraf overgemaakt worden op rekening van Roness NL 43 RBRB 0783 0883 10. 

Neem contact op over uw levering op pakjesavond

Onbezorgd genieten van pakjesavond en zeker weten dat de jute zak op het juiste adres geleverd wordt? Neem contact op met de Hulppiet pakjes dienst via het formulier hieronder, of via op telefoonnummer:

Tel: 06-58801158

mail: info@roness-logistiek.nl

Leveringsdatum

3 + 4 =