Niet zomaar transport

Roness Logistiek

Over Ons

Specialist in spoedeisend transport

Zorgvuldig
Voorwaarden
Track & Trace
Verzekerd

nationaal & internationaal koerier 

24/7 bereikbaar

Uw (spoed) zending door ons team laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar

N

uw voordeel

– Lokaal
– In de buurt
– Snelle service
– Betrouwbaar
– Direct contact met de planning

Over Ons

Roness Logistiek is een begrip in Hoogeveen, Drenthe. Maar ook in Overijsel, Friesland en Groningen staat onze koeriersdienst hoog aangeschreven. En dat is niet zonder reden; sinds 2019 is Roness Logistiek gespecialiseerd in nationale en internationale koeriersdiensten door de Europese Unie.

Verschillende wagens voor verschillende doeleinden

Momenteel wordt Roness Logistiek gerund door Ron. Hij is de oprichter van het bedrijf. Twee jaar geleden begon Roness Logistiek met 1 Caddy. In de loop der jaren is Roness Logistiek uitgegroeid tot een wagenpark met meerdere wagens, waaronder 3 koelwagens. Deze verschillende soorten en maten wagens zorgen ervoor dat wij aan iedere koeriers vraag kunnen voldoen, van Caddy tot Bakwagen.

Nog nooit een pakket kwijtgeraakt

In de afgelopen jaren hebben we onze  dienst steeds verder geperfectioneerd. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat we nog nooit een pakket zijn kwijtgeraakt. Uw zending is bij ons dan ook in goede handen.

Onze professionele koeriers gestationeerd door heel Europa

Onze koeriers hebben allen een professionele opleiding gevolgd. Zij zorgen ervoor dat iedere zending met de grootste zorg geleverd wordt. Tevens kunnen wij op iedere ‘last minute’ vraag inspelen doordat onze koeriers in heel Europa gestationeerd zijn.

Service hoog in het vaandel; wij zijn pas tevreden als u dat bent

Ondanks dat we zo’n mooie bedrijfsgroei door hebben mogen maken, staat persoonlijk contact bij ons nog steeds voorop. Wanneer u belt heeft u altijd direct contact met de planner. Tijdens uw zending heeft u ook een vast aanspreekpunt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent.

Branches waarvoor wij het spoedtransport verzorgen

De klanten waar wij spoedzendingen voor mogen leveren komen uit verschillende branches. Heeft u een bedrijfsvertrouwelijk document, ook dan kunt u bij ons terecht. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de techniek, de zorg, advocatuur en zijn particulieren.

Wij staan klaar om uw zending met spoed te bezorgen

Uw (spoed)zending door ons laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in of  bel ons om direct onze planner te spreken.

Roness Logistiek was erg snel in het oppakken en  uitvoeren in het met spoed leveren van een doos met onderdelen voor een fabriek in Italië, De volgende dag  geleverd waardoor de machine weer kon draaien.

John Raamakers, MParts

Op zoek naar een betrouwbare koerier voor uw (spoed)transport? Dagelijks verzorgen wij “Last Minute” spoedtransporten binnen alle landen van de Europese Unie. Uw zending is vrijwel altijd binnen 24 uur bezorgd, ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw zending een wat minder spoedeisend karakter? Ook dan staan wij voor uw klaar. Elke zending, van klein tot groot, krijgt onze speciale aandacht.

Onze professionele koeriers zijn uw visitekaartje

Wanneer U een zending door onze representatieve, professionele koeriers laat leveren maakt u gegarandeerd een goede indruk. Onze koeriers gaan discreet met uw zending om, zijn beleefd. Uw zending wordt met de grootste zorg afgeleverd bij uw klant.

Ons wagenpark staat klaar om uw verzending op tijd te leveren.

Ieder zending is uniek en vereist een andere manier van transport. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen voor verschillende soorten vracht. Hierdoor kunnen wij zowel enveloppen met persoonlijke stukken, kwetsbare ladingen zoals antiek of glaswerk als zware ladingen vervoeren. Uw zending ook met de grootste zorg laten bezorgen? Bel ons direct of  vraag een offerte aan.

Hoe snel is mijn pakket op zijn bestemming?

Dit is afhankelijk van de afstand maar wij proberen altijd binnen 45 minuten bij u voor de deur te staan op het door u opgegeven ophaal adres. Wanneer wij uw zending hebben opgehaald rijden we direct naar de plaats van bestemming waar wij uw zending persoonlijk overhandigen.

Track & Trace?

U kunt ten alle tijden uw pakket real time volgen door middel van een track & trace code ons webordering systeem. Wordt uw zending afgeleverd krijg u altijd een melding via de mail, zodra uw zending veilig is afgeleverd.