Bel ons 24/7

Mail ons

Over ons

Roness Logistiek is een begrip in Hoogeveen, Drenthe. Maar ook in Overijsel, Friesland en Groningen staat onze koeriersdienst hoog aangeschreven. En dat is niet zonder reden; sinds 2019 is Roness Logistiek gespecialiseerd in nationale en internationale koeriersdiensten door de Europese Unie.

Verschillende wagens voor verschillende doeleinden

Momenteel wordt Roness Logistiek gerund door Ron. Hij is de oprichter van het bedrijf. Twee jaar geleden begon Roness Logistiek met 1 Caddy. In de loop der jaren is Roness Logistiek uitgegroeid tot een wagenpark met meerdere wagens, waaronder 3 koelwagens. Deze verschillende soorten en maten wagens zorgen ervoor dat wij aan iedere koeriers vraag kunnen voldoen, van Caddy tot Bakwagen.

Nog nooit een pakket kwijtgeraakt

In de afgelopen jaren hebben we onze  dienst steeds verder geperfectioneerd. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat we nog nooit een pakket zijn kwijtgeraakt. Uw zending is bij ons dan ook in goede handen.

Onze professionele koeriers gestationeerd door heel Europa

Onze koeriers hebben allen een professionele opleiding gevolgd. Zij zorgen ervoor dat iedere zending met de grootste zorg geleverd wordt. Tevens kunnen wij op iedere ‘last minute’ vraag inspelen doordat onze koeriers in heel Europa gestationeerd zijn.

Service hoog in het vaandel; wij zijn pas tevreden als u dat bent

Ondanks dat we zo’n mooie bedrijfsgroei door hebben mogen maken, staat persoonlijk contact bij ons nog steeds voorop. Wanneer u belt heeft u altijd direct contact met de planner. Tijdens uw zending heeft u ook een vast aanspreekpunt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent.

Branches waarvoor wij het spoedtransport verzorgen

De klanten waar wij spoedzendingen voor mogen leveren komen uit verschillende branches. Heeft u een bedrijfsvertrouwelijk document, ook dan kunt u bij ons terecht. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de techniek, de zorg, advocatuur en zijn particulieren.

Wij staan klaar om uw zending met spoed te bezorgen

Uw (spoed)zending door ons laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in of  bel ons om direct onze planner te spreken.