Bel ons 24/7

Mail ons

Spoed koerier Baarn, uw pakket of vertrouwelijk document snel bezorgd binnen heel Europa.

 

Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het u enorm veel geld kan schelen als uw pakketten of vertrouwelijke documenten zo snel mogelijk vanuit Baarn binnen de EU bezorgd worden. Wanneer dat ene onderdeel op tijd bezorgd wordt kan het productieproces doorlopen en ligt uw bedrijf niet stil, wat u erg veel geld bespaart. Ook ‘s nachts en in het weekend zijn onze planners bereikbaar en staan onze koeriers in de startblokken om uw pakket zo snel mogelijk in Baarn op te halen om uw pakket binnen geheel Europa te leveren.

 Heeft u een pakket wat zo snel mogelijk bezorgd dient te worden vanuit Baarn naar een andere plek in Nederland of binnen Europa? Roness Logistiek zorgt ervoor dat uw pakket professioneel en veilig afgeleverd wordt op het door u gekozen adres. Onze koeriers gaan uiterst zorgvuldig om met uw zending en staan 24/7 voor u klaar. Ook op feestdagen en in het weekend kunt u bij ons terecht voor spoedzendingen.

 (Spoed) leveringen vanuit de EU naar Baarn

Ook voor levering van pakketten vanuit de EU naar Baarn, staat Roness logistiek voor u klaar. Onze ruime stationering van onze koeriers binnen Europa maakt dit mogelijk. Onze planners staan voortdurend in contact met onze chauffeurs opdat zij direct weten waar uw zending is en wanneer deze geleverd wordt.

Het Koeriersbedrijf in Baarn met een snelle levering tegen een scherp tarief

 Wij houden onze koeriers tarieven zo laag mogelijk, wij brengen namelijk geen onnodige kosten in rekening waardoor ons tarief lager ligt dan bij de meeste van onze concurrenten. Onze tarieven zijn transparant zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vooraf de prijs weten van uw zending vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat u weet wat de kosten zijn van uw zending.

Geconditioneerd vervoer vanuit Baarn

U Heeft goederen die koel of bevroren vanuit Baarn vervoerd dienen te worden, dan is Roness Logistiek de juiste keuze. Onze koel- en vrieswagens hebben standaard een registratiesysteem die de temperatuur tijdens het vervoer registreert. Zoals met al onze diensten vervoeren wij geconditioneerd goederen nationaal maar wij draaien onze hand er niet voor om, om uw geconditioneerde goederen in no-time door de gehele EU te leveren.

Direct contact met de planner voor uw last minute spoedzending vanuit Baarn

Persoonlijk contact staat bij Roness logistiek hoog in het vaandel. tijdens uw verzending vanuit Baarn heeft u daarom direct contact met de planner. Wij streven ernaar om uw pakket binnen 45 minuten door onze koerier op te laten halen. Uw zending kunt u real time volgen met track & trace binnen uw persoonlijke omgeving van ons weborderingsysteem. Uw zending wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur, persoonlijk afgeleverd. 

Bent u op zoek naar een koerier voor een eenmalige keer, regelmatig of juist heel vaak, bij Roness Logistiek kan het allemaal. Als u kiest voor regelmaat kunt u bij ons een eigen klant portaal krijgen waarin u eenvoudig en snel online uw opdracht kunt door geven, dit bevordert het proces u heeft direct inzicht in de status van uw order en de kosten van uw order.

. Vraag een offerte aan voor een spoedkoerier in Baarn

 Ontdek de kracht van onze koeriers zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw zending vanuit Baarn razendsnel op de plaats van bestemming te brengen. Wilt u meer informatie mail of bel ons, of druk op onderstaande contact button voor een gratis en vrijblijvende offerte.