Spoedkoerier in Leiden nodig? Razendsnelle koeriersdienst binnen de gehele Europese Unie

Op zoek naar een koerier in Leiden die met spoed uw pakket kan leveren binnen heel Europa? Roness logistiek is de koeriersdienst in studentenstad Leiden. Gespecialiseerd in het razendsnel vervoeren van pakketten en vertrouwelijke documenten. Actief in heel Zuid-Holland en het koeriersbedrijf van regio Leiden.  

Uw spoedzending altijd binnen 45 minuten opgehaald in heel (regio) Leiden

Wanneer u ons belt krijgt u altijd direct een planner aan de lijn. Daardoor kunnen wij supersnel schakelen. Uw spoedzending wordt dan ook altijd binnen 45 minuten opgehaald op de door u gewenste locatie in Leiden. Om vervolgens razendsnel bezorgd te worden op de door uw gewenste locatie binnen heel Europa. 

Een zending vanuit heel Europa laten bezorgen in Leiden

Onze professionele koeriers zijn gestationeerd door heel Europa. Wanneer u een pakket uit Spanje of Duitsland binnen 24 uur nodig hebt, regelen wij dat voor u! Wij begrijpen als geen ander dat een stilstaand productieproces vanwege bijvoorbeeld een ontbrekend onderdeel hoge kosten met zich mee kan brengen. Wij doen er dan ook alles aan om uw zending vanuit heel Europa razendsnel, uiterlijk binnen 24 uur op uw locatie te krijgen. Zodat uw bedrijf niet stilstaat. 

 Een heldere spoedkoerier offerte vanuit Leiden

Onze missie is om om uw pakketten vanuit Leiden met spoed te bezorgen, daarom staan onze planners en koeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs op feestdagen en in het weekend zijn wij binnen 45 minuten in Leiden. Het zou dan ook vreemd zijn als wij toeslagen voor brandstof, nacht of spoed in rekening zouden brengen. Bij Roness Logistiek geen onverwachte kosten maar direct een heldere prijsopgave. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan en profiteert u van de laagste tarieven. 

 Onze spoedkoeriers gaan een stapje verder

Zij zorgen er namelijk voor dat uw pakket of vertrouwelijk document persoonlijk opgehaald en afgeleverd wordt. U bent ervan verzekerd dat er zorgvuldig met uw zending omgegaan wordt, deze is in goede handen. Tevens kunt u binnen uw eigen omgeving in ons webordering systeem uw zending volgen middels een unieke track & trace code.