Niet zomaar transport

Koerier Juridische Correspondentie

Specialist in spoedeisend transport

nationaal & internationaal koerier dwars door de hele Europese Unie.

Nationaal & Internationaal Koerier

Heeft u een vertrouwelijk document, een pakket met onderdelen of een andere zending die met spoed bezorgd moet worden. Of wat eigenlijk al op de plaats van bestemming had moeten zijn? Roness Logistiek regelt uw spoedzending. Supersnelle levering binnen de hele Europese Unie.

Zodra u belt, of zich via deze site aanmeldt, vertrekt onze koerier naar uw adres, en levert de zending af op het door u gewenste adres.  Door ons landelijke netwerk, zijn we altijd bij u in de buurt.

24/7 bereikbaar

Uw (spoed) zending door ons team laten verzorgen? Wij staan 24/7 voor u klaar

N

uw voordeel

– Lokaal
– In de buurt
– Snelle service
– Betrouwbaar
– Direct contact met de planning

Koerier Juridische Correspondentie

Wij begrijpen als geen ander dat in de juiridische correspondentie het uitermate belangrijk is dat uw zending op tijd, op de juiste plaats bij de juiste persoon terecht komt. De juridische post zowel intern als extern is bij Roness Logistiek in goede handen. Ons streven is nadat u een opdracht voor het verzenden van uw juridische post bij ons plaatst, wij binnen 45 minuten op het ophaal adres zijn om uw zending met de grootste zorgvuldigheid uit te voeren. Wij beloven dat wij uw zending niet met andere opdrachten zullen combineren, zodat er geen tijdverlies ontstaat bij de uitvoering van uw zending.

Uw juridische correspondentie verzenden tegen een scherp tarief

Wij houden onze koeriers tarieven zo laag mogelijk door geen onnodige kosten in rekening te brengen waardoor ons tarief in veel gevallen lager ligt dan van onze concurrenten. Wij zijn transparant in onze tarieven zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Direct contact met de planner

Persoonlijk contact staat bij Roness Logistiek hoog in het vaandel, voor, tijdens en na aflevering van uw juridische post heeft u daarom direct contact met onze planning. Uw zending kunt u real-time volgen met track en trace binnen uw persoonlijke omgeving  in ons webordering systeem. Bent u op zoek naar een koerier voor een enmalige keer, regelmatig of juist heel vaak, bij Roness Logistiek kan het allemaal. Als u kiest voor regelmatig of juist heel vaak kunt u bij ons gebruik maken van ons online webordering systeem, waarin u eenvoudig en snel online uw opdracht kunt doorgeven. Dit bevordert het proces en u heeft direct inzicht in uw order.

Vraag een offerte aan voor de verzending van uw juridische post

Ontdek de kracht van onze koeriers, zij staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om uw juridische correspondentie op correcte wijze naar de plaats van bestemming te brengen en persoonlijk aan de juiste persoon te overhandigen.

 

 

Roness Logistiek was erg snel in het oppakken en  uitvoeren in het met spoed leveren van een doos met onderdelen voor een fabriek in Italië, De volgende dag  geleverd waardoor de machine weer kon draaien.

John Raamakers, MParts

Op zoek naar een betrouwbare koerier voor uw (spoed)transport? Dagelijks verzorgen wij “Last Minute” spoedtransporten binnen alle landen van de Europese Unie. Uw zending is vrijwel altijd binnen 24 uur bezorgd, ook in het weekend en op feestdagen. Heeft uw zending een wat minder spoedeisend karakter? Ook dan staan wij voor uw klaar. Elke zending, van klein tot groot, krijgt onze speciale aandacht.

Onze professionele koeriers zijn uw visitekaartje

Wanneer U een zending door onze representatieve, professionele koeriers laat leveren maakt u gegarandeerd een goede indruk. Onze koeriers gaan discreet met uw zending om, zijn beleefd. Uw zending wordt met de grootste zorg afgeleverd bij uw klant.

Ons wagenpark staat klaar om uw verzending op tijd te leveren.

Ieder zending is uniek en vereist een andere manier van transport. Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen voor verschillende soorten vracht. Hierdoor kunnen wij zowel enveloppen met persoonlijke stukken, kwetsbare ladingen zoals antiek of glaswerk als zware ladingen vervoeren. Uw zending ook met de grootste zorg laten bezorgen? Bel ons direct of  vraag een offerte aan.

Hoe snel is mijn pakket op zijn bestemming?

Dit is afhankelijk van de afstand maar wij proberen altijd binnen 45 minuten bij u voor de deur te staan op het door u opgegeven ophaal adres. Wanneer wij uw zending hebben opgehaald rijden we direct naar de plaats van bestemming waar wij uw zending persoonlijk overhandigen.

Track & Trace?

U kunt ten alle tijden uw pakket real time volgen door middel van een track & trace code ons webordering systeem. Wordt uw zending afgeleverd krijg u altijd een melding via de mail, zodra uw zending veilig is afgeleverd.