Spoed koerier nodig in Assen, Drenthe? Roness logistiek brengt uw spoedzending razendsnel naar de plaats van bestemming binnen Europa.

Ook in het Noorden van Nederland is Roness Logistiek het toonaangevende spoed koeriersbedrijf. Een spoedzending vanuit Assen naar Duitsland, Spanje, Frankrijk of een ander land binnen Europa laten brengen? Onze koeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs in het weekend en op Feestdagen. Zonder dat u hier een extra toeslag voor betaald. Bij Roness Logistiek is het een vanzelfsprekendheid dat we altijd voor u klaar staan om uw pakket of vertrouwelijk document razendsnel binnen de hele EU bezorgen.

 Een pakket uit Europa naar Assen, Drenthe laten vervoeren?

Doordat onze chauffeurs binnen de gehele Europese unie gestationeerd zijn kunnen wij binnen no-time een pakket of vertrouwelijk document ophalen in heel Europa. Zelfs met meerdere tussenstops indien gewenst. Een pakket uit Spanje en Frankrijk nodig? Geen probleem wij brengen deze binnen 24 uur via een snelle route naar Assen.

 Onze koerier is altijd binnen 45 minuten ter plaatse in Assen om uw pakket op te halen.

Roness Logistiek is de expert op het gebied van spoedzendingen in Assen. Onze spoedkoerier gegarandeerd binnen 45 op locatie in Assen om uw spoedzending op te halen. Vanaf dat moment is uw zending in professionele handen en wordt deze met de grootste zorg behandeld. U kunt uw zending ook realtime volgen via track & trace binnen klantportaal waar u een unieke login voor krijgt. 

Vraag vrijblijvend een spoedzending offerte vanuit Assen aan.

Geen extra toeslagen dus voor service die voor een spoedkoerier vanzelfsprekend zou moeten zijn. Dus ook geen voorrijkosten, geen brandstoftoeslag, geen nachttoeslag en het eerste kwartier wachttijd is gratis. Hierdoor kunnen wij onze prijzen lager dan die van de concurrent houden. U ontvangt een heldere offerte waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Benieuwd naar onze lage tarieven? Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Wat meer haast en direct uw pakket laten ophalen? Klik op onderstaande belbutton en krijg direct een van onze planners aan de lijn. Onze planners staan 24/7 voor u klaar.