Supersnelle verzending vanuit Amsterdam naar heel Europa. Koeriersdienst voor (last-minute) spoedverzendingen.

 

Uw (spoed)zending wordt direct opgehaald in Amsterdam. Om razendsnel verzonden te worden naar een door u gekozen locatie binnen Europa. Doordat onze koeriers gestationeerd zijn binnen heel Europa kunt u niet alleen een spoedzending doen vanuit Amsterdam binnen heel Europa, een levering vanuit een land binnen de EU naar Amsterdam regelen wij ook binnen no-time voor u.

 

Bij ons geen callcenter wanneer u belt voor uw (spoed)zending vanuit Amsterdam

Maar wanneer u belt heeft u altijd direct contact met de planner. Zodat er super snel geschakeld kan worden en uw pakket altijd binnen 45 minuten opgehaald kan worden in Amsterdam door onze koerier. Uw pakket zal door onze professionele koerier met grote zorgvuldigheid snel op de door u gekozen bestemming binnen Europa geleverd worden. 

 

Onze spoedkoeriers in Amsterdam staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander dat het uw bedrijf veel geld kan besparen wanneer een onderdeel van een machine waardoor het productieproces weer op gang komt zo snel mogelijk geleverd wordt. Daarom is onze planner 24/7 telefonisch bereikbaar en staan onze koeriers ten allen tijde klaar om uw spoedzending razendsnel naar de plek van bestemming te brengen. Uiteraard staan wij onze kilometervreters ook in het weekend voor u klaar. 

 

Uw spoedzending vanuit Amsterdam binnen Europa real time volgen

Wanneer uw zending is opgehaald door onze koerier kunt u deze middels een track & trace code volgen. Speciaal voor onze klanten hebben wij een uniek web ordering systeem waarvoor u een inlog krijgt zodat u uw zending moeiteloos kunt volgen en u ervan op de hoogte gesteld wordt zodra uw zending persoonlijk door een van onze koeriers is afgeleverd.

 

Hét razendsnelle koeriersbedrijf in Amsterdam met gunstige tarieven

Hoe kunnen wij onze koerierstarieven zo laag mogelijk houden? Omdat u bij ons weet waar u aan toe bent, wij zijn volledig transparant in de kosten die wij in rekening brengen. Er komen bij ons geen vage, onnodige kosten bij. 

Zo betaald u bij ons geen toeslag in het weekend of ‘s nachts, wij streven er namelijk altijd naar om uw zending zo spoedig mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Daarbij is het voor ons een vanzelfsprekendheid dat wij ook in het weekend en s’ nachts voor u aan de slag gaan. U betaald dan ook geen extra toeslag voor een spoedzending. Tevens brengen wij geen brandstoftoeslag in rekening en bereken wij, wanneer stops niet langer duren dan een kwartier, geen extra kosten hiervoor in rekening. Een offerte is exclusief ferrykosten, tol, wachttijd boven een kwartier en eventuele overnachtingen. Vraag direct een offerte aan door op onderstaande contact button te klikken of bel een van onze planners.