Bel ons 24/7

Mail ons

Juridische post door Roness logistiek

 

Wij begrijpen als geen ander dat in de juridische correspondentie het uitermate belangrijk is dat uw zending op tijd, op de juiste plaats en bij de juiste persoon terechtkomt. De distributie van uw juridische documenten zowel intern als extern is bij Roness Logistiek in goede handen.

 Ons streven

Ons streven is nadat u een opdracht voor het verzenden van uw juridische post bij ons plaatst, wij binnen 45 minuten op het ophaal adres zijn om uw zending met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit te voeren. Wij beloven dat wij uw zending niet zullen combineren met andere opdrachten zodat er er geen tijdsverlies ontstaat

Het Koeriersbedrijf van juridische post met een snelle levering tegen een scherp tarief

 Wij houden onze koeriers tarieven zo laag mogelijk, wij brengen namelijk geen onnodige kosten in rekening waardoor ons tarief lager ligt dan dat van onze concurrenten. 

Onze tarieven zijn transparant zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Direct contact met de planner voor uw zending

Persoonlijk contact staat bij Roness logistiek hoog in het vaandel, tijdens uw verzending van uw juridische post heeft u daarom direct contact met de planner. Wij streven ernaar om uw pakket binnen 45 minuten door onze koerier op te laten halen. Uw zending kunt u real time volgen met track & trace binnen uw persoonlijke omgeving van ons weborderingsysteem. Uw zending wordt zo snel mogelijk persoonlijk afgeleverd. 

Bent u op zoek naar een koerier voor een eenmalige keer, regelmatig of juist heel vaak, bij Roness Logistiek kan het allemaal. Als u kiest voor regelmaat kunt u bij ons een eigen gratis klantenportaal krijgen waarin u eenvoudig en snel online uw opdracht kunt door geven, dit bevordert het proces en u heeft direct inzicht in uw order.

 Vraag een offerte aan voor een spoedkoerier voor uw juridische post

 Ontdek de kracht van onze koeriers zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw zending razendsnel op de plaats van bestemming te brengen. Mail of bel ons, of druk op onderstaande contact button voor een gratis en vrijblijvende offerte.